RELEASE Grand Prix 4 MOD 2016 v0.85 - October 10, 2016 (NO-CSM)

Tema en 'MODS' iniciado por Juliano Marques, 16 de Mayo de 2016.

?

Can we count on the support of all the community GP4Forever to overthrow the ebay.it ad? #197 post.

La encuesta se cerrará el 28 de Noviembre de 2016.
  1. Yes, it's easy, just register on ebay go to the ad and make a complaint.

    87,3%
  2. No.

    5,1%
  3. Maybe, I do not want to get involved in these matters, I just want to enjoy.

    7,6%
  1. Patrick Tambay

    Patrick Tambay Piloto World Series Registrado

    Registrado:
    28 de Enero de 2016
    Mensajes:
    39
    Me Gusta recibidos:
    5
    Olá,

    Não consigo abrir o GP4, nem o original, nem os mods. Aparece a seguinte mensagem para todos: "Please insert the Grand Prix 4 CD ROM in any drive", como posso resolver isso? Alguém pode me ajudar?
     
  2. phantaman

    phantaman Campeon del Mundo F1 Miembro del equipo Administrador Supporter VIP

    Registrado:
    20 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    1.230
    Me Gusta recibidos:
    451
    Tem drive de CD/DVD no PC (pergunta óbvia), né? Se não tem emule um drive com a ferramenta Daemon Tools :ok:
     
  3. Patrick Tambay

    Patrick Tambay Piloto World Series Registrado

    Registrado:
    28 de Enero de 2016
    Mensajes:
    39
    Me Gusta recibidos:
    5
    Deu certo, obrigado!:ok:
     
    A F1 Paulo y Juliano Marques les gusta esto.
  4. LevelD

    LevelD Piloto Karts Registrado

    Registrado:
    4 de Enero de 2017
    Mensajes:
    6
    Me Gusta recibidos:
    0
    "gp4.exe stop working" error when i try to load circuits :(
     
  5. paulo542

    paulo542 Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    26 de Enero de 2017
    Mensajes:
    3
    Me Gusta recibidos:
    0
    Boa Noite amigos... tenho uma dúvida referente aos auxiliadores no F7 e F8 não é possivel desativar? pois estou achando o carro muito ruim para conduzir como se a CPU estivesse junto... aproveitando mais uma dúvida seria se é possivel jogar com controle de XBox360, não consigo calibrar,mesmo assim ao conectar o controle consigo navegar pelos menus, mas com o carro não funciona nenhum botão.

    Obs: Sou Noob primeira vez no GP4, desde já obrigado!
     
  6. phantaman

    phantaman Campeon del Mundo F1 Miembro del equipo Administrador Supporter VIP

    Registrado:
    20 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    1.230
    Me Gusta recibidos:
    451
    Brazuca? Existe a ferramenta "Driving Aids Editor". Aconselho a usar :ok:
     
    A paulo542 le gusta esto.
  7. paulo542

    paulo542 Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    26 de Enero de 2017
    Mensajes:
    3
    Me Gusta recibidos:
    0
    Opa Brasil :) Cara essa ferramenta é no proprio jogo ou tenho que baixar.?
     
  8. phantaman

    phantaman Campeon del Mundo F1 Miembro del equipo Administrador Supporter VIP

    Registrado:
    20 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    1.230
    Me Gusta recibidos:
    451
    Vc terá de dar uma zapeada por aí ou se quiser aguardar um pouco, caso encontre cópia em algum hdd de backup.
     
  9. paulo542

    paulo542 Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    26 de Enero de 2017
    Mensajes:
    3
    Me Gusta recibidos:
    0
    Blz vou tentar aqui cara, obrigado.
     
  10. Enkkel

    Enkkel Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    7 de Febrero de 2017
    Mensajes:
    2
    Me Gusta recibidos:
    0
    Hey. I did everything the post said. Starting the game with 1-2016.exe but unfortunately i can't start the game and i get the error gp4... doesn't work anymore and i have to close it. Is this a common issue or what can it be? I doubt that my hardware isnt good enough. Hope you guys can help me out
     
  11. Enkkel

    Enkkel Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    7 de Febrero de 2017
    Mensajes:
    2
    Me Gusta recibidos:
    0
    Yes i clicked Start Gpx to start the game, the screen gets black for 3 secs or so, and then i get the error gp4.exe stopped working...
    im sorry i cant tell you the exact details of my PC specs because im not at home til friday, but im definitely above the minimum requirements that are on the front page. Btw. do i need to uninstall any older versions of Grand prix 4? or can i have this one in addition to the standart gp4.exe that i installed earlier for the original game?
     
  12. airbusa380

    airbusa380 Probador F1 Supporter VIP Registrado

    Registrado:
    24 de Junio de 2011
    Mensajes:
    431
    Me Gusta recibidos:
    63
    I think, it is because you have the gp4.exe and gpx.exe. Delete the gp4.exe and try again.
     
  13. F1 Paulo

    F1 Paulo Piloto GP2 Supporter VIP

    Registrado:
    28 de Junio de 2016
    Mensajes:
    111
    Me Gusta recibidos:
    28
    Well, in the 1st post it's like cristal the directions & minimum specifications for the MOD to run... it's like a recipe of a non complicated dish to eat and have fun cooking and eating it! I'm not a pro in this matter, but the MOD is fantastic! Thanks to you Juliano for the compilation and the developers to make this possible.


    Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
     
    A Juliano Marques le gusta esto.
  14. DuBosk

    DuBosk Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    21 de Octubre de 2015
    Mensajes:
    2
    Me Gusta recibidos:
    0
    My cars appear all white.. What should i do to solve it??
     
  15. Juliano Marques

    Juliano Marques Piloto reserva F1 Miembro del equipo Super Moderador

    Registrado:
    30 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    526
    Me Gusta recibidos:
    158
    Change to HIGH tex in game options.
     
  16. DuBosk

    DuBosk Piloto Formula 3 Registrado

    Registrado:
    21 de Octubre de 2015
    Mensajes:
    2
    Me Gusta recibidos:
    0
    Thanks for your fast reply!!

    Your work is awesome!! Truly..

    Just one more question, is there a way to the players car to by some more fast with out changes in the car config?? Its for my boy to play freely!!

    Thank you once again!!
     
  17. Juliano Marques

    Juliano Marques Piloto reserva F1 Miembro del equipo Super Moderador

    Registrado:
    30 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    526
    Me Gusta recibidos:
    158
    Yes.
    Just adjust the car.


    Enviado do meu iPhone usando Tapatalk
     
  18. pfeffer2004

    pfeffer2004 Piloto Karts Registrado

    Registrado:
    10 de Abril de 2017
    Mensajes:
    1
    Me Gusta recibidos:
    0
    where can I download the mod 2016??
     
  19. Juliano Marques

    Juliano Marques Piloto reserva F1 Miembro del equipo Super Moderador

    Registrado:
    30 de Agosto de 2011
    Mensajes:
    526
    Me Gusta recibidos:
    158
    1st post.


    Enviado do meu iPhone usando Tapatalk
     
  20. Nickharper

    Nickharper Piloto GP2 Registrado

    Registrado:
    5 de Enero de 2014
    Mensajes:
    73
    Me Gusta recibidos:
    14
    i got sound problem here ,suddenly the sound of the engine doesnt sync,yesterday theres no problem ,but now the sound its all over the place when its changing gear ,i didnt do anything with the sound config
     

Compartir esta página

  1. Este sitio usa cookies. Para continuar usando este sitio, se debe aceptar nuestro uso de cookies.